NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje možete izvršiti na 3 načina:

kreditnim karticama
općom uplatnicom
pouzećem

  1. Kreditnim karticama

Kratkoročno plaćanje:

DINERS – jednokratno

DISCOVER – jednokratno

DINACARD – jednokratno

MAESTRO – jednokratno

MASTERCARD – jednokratno

VISA – jednokratno

PREMIUM VISA – jednokratno ili 2-6 rata.

  1. Općom uplatnicom

Na žiro račun: HR4023600001102793814 , Zagrebačka banka

  1. Pouzećem

IZJAVA O SIGURNOSTI KOD PLAĆANJA

Obrana obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Obrana i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Obrana koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtijevanim procedurama za on-line plaćanje, sukladno našim

Pravo na jednostrani raskid ugovora

Kupac ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija McElit d.o.o. ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.
Rok za jednostrani raskid ugovora započinje teći od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane Kupca, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.
Ako je jednom narudžbom Kupac naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok za jednostrani raskid ugovora započinje teći od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane Kupca, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.
Ako je s McElit d.o.o ugovorena redovita isporuka robe kroz određeni period, rok za jednostrani raskid ugovora započinje teći od dana kada je Kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane Kupca, a koja nije prijevoznik, predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka robe.
Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora

Kupac je dužan prije isteka roka od 14 dana za jednostrani raskid ugovora obavijestiti McElit d.o.o o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem kontakt obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi u prilogu ili putem bilo koje druge pisane nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Kupac može jednostrano raskinuti ugovor tako da obrazac za jednostrani raskid ili drugu nedvosmislenu izjavu o raskidu ispuni i pošalje elektroničkim putem na adresu:

info@mcelit.hr

McElit d.o.o će bez odgađanja, dostaviti Kupcu potvrdu o primitku izjave o raskidu na trajnom mediju.

Kupac može jednostrano raskinuti ugovor tako da obrazac za jednostrani raskid ili drugu nedvosmislenu izjavu o raskidu ispuni i pošalje elektroničkim putem na adresu: McElit d.o.o će bez odgađanja, dostaviti Kupcu potvrdu o primitku izjave o raskidu na trajnom mediju.
Izjavu o raskidu ugovora Kupac je dužan poslati prije isteka roka od 14 dana za raskid ugovora. Kupac je dužan dokazati da svoje pravo na jednostrani raskid ugovora ostvario u skladu s navedenim odredbama Zakona.
Iskoristi li kupac svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, McElit d.o.o i Kupac nisu dužni ispuniti svoje obveze iz ugovora sklopljenog izvan poslovnih prostorija i ugovora sklopljenog na daljinu.
U slučaju raskida ugovora, svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora.
Obveze McElit d.o.o u slučaju jednostranog raskida ugovora

Iskoristi li Kupac svoje pravo na jednostrani raskid ugovora iz članka 72. Zakona o zaštiti potrošača, McElit d.o.o će bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kad je zaprimila obavijest o odluci Kupca da raskida ugovor sukladno članku 74. Zakona o zaštiti potrošača, vratiti Kupcu sve što je platio na temelju ugovora
McElit d.o.o nije obvezna izvršiti povrat dodatnih troškova koji su rezultat Kupčevog izričitog izbora vrste prijevoza koji je različit od najjeftinije vrste standardnog prijevoza koji je ponudila McElit d.o.o.
Kod ugovora o kupoprodaji, osim ako McElit d.o.o nije ponudila da robu koju Kupac vraća sama preuzme, McElit d.o.o će izvršiti povrat plaćenog tek nakon što joj roba bude vraćena, odnosno, nakon što joj Kupac dostavi dokaz da je robu poslao natrag u McElit d.o.o
McElit d.o.o izvršiti će povrat što je Kupac platio na temelju ugovora služeći se istim sredstvima plaćanja kojima se koristio Kupac prilikom plaćanja, osim ako Kupac izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja bez obveze da plati dodatne troškove za takav povrat.
Obveza Kupca u slučaju jednostranog raskida ugovora

Ukoliko McElit d.o.o nije ponudila da robu koju Kupac vraća sama preuzme, Kupac mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a o zaštiti potrošača, obavijestio McElit d.o.o o svojoj odluci da raskine ugovor.
Smatra se da je Kupac izvršio svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka roka od 14 dana pošalje robu ili je preda u McElit d.o.o , odnosno osobi koju je McElit d.o.o ovlastila da primi robu.
Kupac mora snositi samo izravne troškove povrata robe, osim ako je McElit d.o.o pristala snositi te troškove ili ako je McElit d.o.o propustila obavijestiti Kupca o tome da je dužan snositi te troškove.
Ako je, kod ugovora sklopljenog izvan poslovnih prostorija, roba u trenutku sklapanja ugovora dostavljena Kupcu u njegov dom, McElit d.o.o preuzeti će robu na svoj trošak ako robu, zbog njezine prirode, nije moguće vratiti na uobičajeni način poštom.
Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe, koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
Pisani prigovor

McElit d.o.o omogućuje Kupcu podnošenje pisanog prigovora u svojim poslovnim prostorijama, te će bez odgađanja pisanim putem potvrditi njegov primitak.
Osim pisanog prigovora u svojim prostorijama McElit d.o.o omogućuje da Kupac podnese pisani prigovor putem:
Pošte na adresu: McElit d.o.o, N.A,Hebrang 8/19, 35000 Slavonski Brod,
Telefaksom: 091/553-2894
putem elektroničke pošte: info@mcelit.hr
McElit d.o.o će u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.
Izjava o zaštiti osobnih podataka kupaca

McElit d.o.o se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i poslovnim partnerima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici McElit d.o.o i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti koju je korisnik klikom na kvadratiće/prihvaćanjem kolačića (Cookies) dao jasnu i nedvosmislenu privolu za obradu osobnih podataka za svrhe poslovanja i pružanja usluga od strane McElit d.o.o